外覆木料的擴建讓荷蘭戰后民居重新融入大自然

案例來源:
http://inhabitat.com
案例標簽:
所在國家:
荷蘭 
用途:
  • 住宅
結構:

案例詳情:

【介紹】


外覆木料的擴建讓荷蘭戰后民居重新融入大自然


全新布局的擴建使荷蘭的一幢磚房搖身一變,成為一幢現代民居,并與周圍自然環境緊密相連??死瓲柦ㄖ熓聞账蚐實驗室一同翻修了澤斯特的一幢民居,擴建部分覆蓋木料,這一材質與原來的材料形成了鮮明對比。


建筑發生了很大的變化,室內外空間的聯系更為緊密。擴建部分使用木料覆蓋,形成了獨特的室外景觀,該建筑新舊兩部分具有明顯的界限。


每一層的空間都有所增加,房子后部是廚房、臥室和書房,依次往上排列。樓層之間由新建的樓梯相連。擴建部分使用了落地窗,不僅方便欣賞花園景色,還能提供大量的自然光。


【原文】


Timber-clad extension reconnects post-war Dutch residence with nature


A brand new layout and addition transformed a post-war brick house in The Netherlands into a modern family home with a new connection to its natural surroundings. Kraal Architecten and Lab-S worked together on renovating the residence in Zeist, introducing a timber-clad extension that contrasts with the original home’s materials.


The building underwent an extensive transformation that created a stronger connection between the interior and exterior spaces. The addition, clad in timber, provides views of and relates to the outdoors, while maintaining a clear division between the new and existing parts of the building.


Each floor received spatial additions, with the kitchen, bedroom and study located one above the other at the back of the house. A new staircase connects them. The extension also features floor-to-ceiling windows which not only provide views of the garden, but filter in plenty of natural light.
 

同類產品

我的收藏夾
購物車
已添加到收藏夾!
婷婷五月花_婷婷亚洲综合小说图片_图片区小说区另类春色